Uggsbootssale

PROGRAMARI

+40 740 886 169

Uggsbootssale

PROGRAMARI LA TELEFON

+40 740 886 169

LUNI - SAMBATA: 9:00 - 21:00
DUMINICA: 9:00 - 15:00

[email protected]

Aparatura Lux

Ultima generaţie de aparatură în materie de Body Art

images

Sistemul folosit de aparatul este o combinație inovatoare între masajul profund, rezultat prin utilizarea a două role motorizate și CMPS – adică un sistem de câmpuri magnetice pulsate cu rezonanță stocastică.

Rezultatele sunt vizibile și au impact profund estetic, dar și medical, întrucât constituie un tratament non-invaziv împotriva imperfecțiunilor corpului, dar și ca tratament împotriva mai multor tipuri de boli inflamatorii.

Câmpurile magnetice pulsate pătrund în profunzimea țesuturilor și au efecte de stimulare celulară, de oxigenare intensivă interacționând cu fierul conținut în sistemul circulator, refăcându-se echilibrul energetic al întregului organism.

Endomasajul este o reproducere exactă a unui masaj manual, dar care lucrează în adâncime și cu o acțiune mai consistentă: această mișcare de gimnastică pe țesuturi reactivează micro-circulația și permite canalelor limfatice să se redeschidă.Anulează definitiv părul nedorit. E timpul să încerci epilarea definitivă cu Diode Laser! Funcționează atât pentru femei, cât și pentru bărbați și este cea mai eficientă metodă de reducere a pilozității cunoscută până în prezent!
Rezultate pe tot parcursul anului pentru toate tipurile de piele și de păr (cu excepția părului alb), spre deosebire de vechile modele IPL.
Lumina produsă de laser – lungime de undă monocromatică, unidirecțională și consistentă – este absorbită de către melanina din bulbul părului. Din cauza lipsei complete de melanină, tratamentul pe părul alb este ineficient.

Spre deosebire de tratamentele de până acum, care implicau un anumit grad de disconfort și durere, tratamentul cu Mantis HR808 este nedureros.
Mulțumită aparatului HR808, tratamentele de epilare pot fi acum efectuate pe toate fototipurile de piele, în orice perioadă a anului, fără nicio contraindicație. Tratamentul este posibil pe orice parte a corpului, cu excepția conturului ochilor.

images
images


NORA BODE

Indiferent ce fel de riduri ai, fie că sunt cauzate de vârstă sau expresie, fine sau adânci, acestea vor fi estompate datorită infuziei profunde de oxigen în straturile profunde ale pielii.
Elasticitatea pierdută a pielii și îmbătrânirea prematură sunt combătute cu un mix revigorant de oxigen și impulsuri de lumină, care îi vor reda prospețimea.
Pielea este stimulată să se regenereze, iar țesuturile sunt infuzate cu un cocktail făcut din vitamine conținute în cremele speciale și oxigen pulsant.

Petele pigmentare și cele ce apar din cauza vârstei vor fi profund atenuate sau vor dispărea cu desăvârșire datorită impulsurilor cu Bio Light.
Secretul tinereții Madonei și al lui Jennifer Aniston este folosirea acestui aparat extrem de performant cu rezultate miraculoase.

Programează-te acum și bucură-te de un tratament special conceput pentru diva din tine!Combina cosmetica profesionala

Combina noastră cosmetică multifuncțională cu un design modern are următoarele funcții standard pentru cele mai bune tratamente cosmetice de calitate:

images
images
Back to Top